Počasí dnes24 °C, zítra15 °C
Pondělí 6. května 2024  |  Svátek má Radoslav
Bez reklam

Dealer z brněnského Bronxu mířil revolverkem na lidi, kteří nechtěli drogy

Nepříjemný zážitek má za sebou čtyřicetiletý muž v Brně, kterého naháněl prodejce drog ze Zábrdovic. Brňan si od něj nekoupil zboží a následně podnikatele pokáral za nevhodné chování k ženám, což dealera dopálilo. Vytáhl na čtyřicátníka zbraň a honil ho po temných uličkách Bronxu.

Vyděšený hlas vyrušil při práci operační středisko Městské policie Brno. Čtyřicetiletý muž oznamoval, že ho v Přadlácké ulici, jež spadá do oblasti takzvaného Bronxu, nahání podivín s revolverem. Strážci brněnského zákona na nic nečekali a vydali se do temných uliček hledat potížistu. Za dvě minuty podezřelého našli. 

„Po zákonné výzvě, aby zůstal stát se zvednutýma rukama, strážníci při kontrole zjistili, že třiadvacetiletý muž má u sebe v tašce kromě injekčních stříkaček také černou plastovou maketu revolveru. Ve tmě ale nebyl prakticky rozeznatelný od skutečné zbraně,“ popsala mluvčí brněnských strážníků Markéta Skřivánková

Vyděšený Brňan následně sdělil, proč k celé situaci došlo. Vylíčil, že mladší muž mu nabízel neúspěšně drogy.  Se zbraní v ruce k němu vyběhl ve chvíli, kdy se zastal procházející ženy, na kterou dotyčný vulgárně pokřikoval. „Mladík hlídce městské policie nezapřel, že skutečně zbraní mířil, argumentoval ale tím, že jde jen o plastovou hračku. Strážníci případ s podezřením na spáchání trestného činu předali státním policistům,“ dodala Skřivánková. 

Hodnocení článku je 64 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Městská police Hradce Králové

Štítky Brno, Stříkačky, Dealer, Drogy, Strážníci, droga, Bronx, zbraň, Zábrdovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dealer z brněnského Bronxu mířil revolverkem na lidi, kteří nechtěli drogy  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.