Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Mladá žena z Brna pohostila muže. Ten jí nafackoval, poplival a bez rozloučení odjel na kole

Rozčarování a zklamání aktuálně prožívá mladá žena z Brna, když si vybaví víkendovou schůzku s třicetiletým známým. Kamaráda se zálibou v cyklistice pozvala k sobě domů. Zdánlivě příjemné posezení nad šálkem kapslové kávy ale vygradovalo v ostrou potyčku, po níž hostitelka volala pomoc. 

Nevychovanec přišel neočekáván. Přesto si vysloužil pozvánku do domu přítelkyně, která vyslyšela ťukání na balkonové dveře. Muže pozvala ráda a okamžitě jej pohostila. Slibně vyvíjející se setkání, ale nabralo po chvíli nečekaný zvrat. Dvojice se pustila do ostré hádky, v níž neudržel zejména třicátník nervy na uzdě. Rozházel po bytě věci, udeřil dobrotivou kamarádkou do hlavy a na závěr na jí uštědřil několik plivanců. Následně se zvedl, sedl na jízdní kolo a bez rozloučení odjel.

Zklamaná žena poté odmítla lékařské ošetření, které ji přivolaní strážníci nabídli. Přestože nikde v okolí už nezdvořilého návštěvníka nezastihli, hlídce se po chvíli podařilo zjistit jeho totožnost,“ sdělil mluvčí Městské policie Brno Pavel Šoba

Strážci brněnského zákona ženě poradili, jak reagovat příště, kdyby se agresor vrátil. Celá událost bude mít navíc dohru. „Kvůli podezření z přestupku proti občanskému soužití případ míří k projednání správnímu orgánu,“ dodal Šoba.

Hodnocení článku je 52 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Michal Šťastný

Štítky Brno, Strážníci, Napadení, Hostitelství

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kateřina Slavíčková

Když je hloupá.... Dobře jí tak.

Středa, 31. srpna 2022, 15:37Odpovědět

Mladá žena z Brna pohostila muže. Ten jí nafackoval, poplival a bez rozloučení odjel na kole  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.