Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Muž v brněnském obchoďáku se chtěl zahryznout do policisty

O rozruch se v brněnském obchodním centru postaral opilý muž, jenž požil tolik alkoholu, že s ním nebyla žádná domluva. Hlučný návštěvník, který si do budovy nepřišel nakoupit, křičel na celé kolo a nechtěl se nechat zkrotit ani od přivolaných strážníků. Jednoho z nich se dokonce snažil pokousat.

Agresivní muž, který se pohyboval v obchoďáku v brněnské Slatině, se podle svědků nejdříve procházel mezi prodejnami, sprostě křičel a nakonec si ustlal na stolku rychlého občerstvení, kde také usnul. Probudit třiapadesátiletého výtržníka přišla až přivolaná hlídka městské policie.

„Na klidný hlas a šetrné probuzení strážníkem reagoval urážkami a po výzvě k prokázání totožnosti ukazoval hlídce nášivku na svém tričku. Bezdůvodný křik a arogantní chování završil tím, že se proti strážníkovi rozběhl s napřaženou levou rukou a pravou se pokusil udeřit do hlavy jeho kolegu," popsal incident mluvčí strážníků Jakub Ghanem.

Muže musela hlídka zkrotit za použití donucovacích prostředků a kvůli neustálému odporu jej také spoustala. „Při vyvádění z budovy kolem sebe kopal, zuřivě nadával a jednoho ze strážníků se dokonce snažil pokousat. Kvůli poranění, které si přivodil nad okem, k němu strážníci přivolali zdravotníky," řekl Ghanem s tím, že muž křičel také na záchranáře a po ošetření skončil v rukou státních policistů. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto

Štítky městská policie, strážníci, zásah, opilost

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž v brněnském obchoďáku se chtěl zahryznout do policisty  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.