Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Muž z Brněnska natočil své přirození podvodnici z Afriky. Ta ho vydírala

Internetová komunikace s neznámou ženou vyšla draho muže z jižní Moravy. Padesátníkovi se nevyplatilo, že ke zprávám připojil také video zachycující jeho intimní partie. Pisatelka jej začala vydírat zveřejněním lechtivého obsahu, pokud jí nepošle peníze.

Laškovné zprávy se sexuálním podtextem se zalíbily jednapadesátiletému muži z Brněnska. Přes internet začal komunikovat s osobou, jež se představila ženským jménem, a začal si s ní vyměňovat fotografie. Žena mu nejprve poslala své video, na kterém měla odhalená prsa. Pak začala tvrdit, že na oplátku touží vidět mužovo obnažené přirození.

Po odeslání erotického videa se ale proud konverzace změnil. Pisatelka začala vyhrožovat, že obdržený lechtivý materiál zveřejní na sociální síti. „Zároveň jako výkupné požadovala zaplacení dvou tisíc korun. Ty měl poškozený poslat do republiky Burkina Faso za využití speciálního platebního terminálu," řekl policejní mluvčí Bohumil Malášek.

Po odeslání peněz, které měly být zárukou pro smazání videa, se ale zoufalý muž nestačil divit. Žena chtěla, aby jí poslal dalších pět set euro. Na to už ale vydíraný nepřistoupil a o incidentu informoval jihomoravské policisty.

Hodnocení článku je 78 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay.com/derneuemann

Štítky policie, internet, podvod, vydírání, Brněnsko, Afrika, Jihomoravský kraj, Burkina Faso

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

Tak dnešní zprávy jsou opravdu ve znamení úchylností a zvrhlostí. Jeden onan řádí v bohunicích s vystrčeným penisem a druhej posílá babě do AFRIKY video s podle mne velmi malým přirozením, protože černoši mají "bimboně" vyvinuté a takového malého baba z Afriky ještě asi neviděla a začala hezky s vydíráním českýho úchyla. Kdo chce kam, pomožme mu tam - za ukázaný prsa - video "svěšenýho chudáka v kalhotech" a ještě k tomu za utracený prachy. Prosím čtěte lidé pozorně a dávejte si bacha na podvodníky z ciziny......

Pondělí, 8. srpna 2022, 10:36Odpovědět

Muž z Brněnska natočil své přirození podvodnici z Afriky. Ta ho vydírala  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.