Počasí dnes10 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Muž nafackoval zloději. Ten na něj vytáhl mačetu

Dopadením zloděje skončila potyčka mezi dvěma muži v hodonínském parku. Výtržník tam totiž od své oběti dostal pár facek, což ho naštvalo a rozhodl se to protivníkovi vrátit. Policisté muže chytili poté, co za druhým účastníkem konfliktu pobíhal s mačetou v ruce a vyhrožoval mu. Nyní mu hrozí až dva roky za mřížemi.

Pozornost policistů na sebe upoutal šestačtyřicetiletý muž, když se dostal do konfliktu s jiným návštěvníkem parku v Hodoníně. Ten neváhal a při potyčce agresorovi uštědřil dvě facky. Reakci, která přišla z druhé strany, ovšem nečekal.

Rozzuřený útočník totiž z kalhot vytáhl mačetu, se kterou začal svému soupeři vyhrožovat. Když se před ním zaskočený muž rozhodl utéct, zvedl nástroj nad hlavu a běžel za ním.

Opodál stála policie, která ihned zakročila a pomocí donucovacích prostředků výtržníka zadržela. Hlídka pak také zjistila, že jde zřejmě o recidivistu. „Vedle obvinění z výtržnictví a nebezpečného vyhrožování čelí také obviněním z krádeží,“ uvedla policejní mluvčí Andrea Cejnková.

Zadržený muž se trestné činnosti věnoval především na Břeclavsku a Hodonínsku. Předtím například v baru v Břeclavi odcizil peněženku s doklady a asi dvěma stovkami. O pár hodin později vnikl do zaparkovaného auta v ulici Národních Hrdinů, ze kterého vzal doklady a autorádio. Majiteli tak způsobil škodu asi patnáct set korun. Nyní mu hrozí trest odnětí svobody až na dva roky.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky krimi, Policie ČR, Hodonín, Břeclav, JMK, krádež, zloděj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž nafackoval zloději. Ten na něj vytáhl mačetu  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.