Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Muži se mstili ženám za to, že je nesvezly na diskotéku. Propíchali jim gumy

Nepříjemný zážitek si na konto připsaly tři mladé ženy ze Znojma. Když se v noci vracely z centra města ke svému autu, připojili se k nim nezvaní společníci, kteří chtěli odvézt na diskotéku. Za odmítnutí se ženy dočkaly různých sexuálních urážek, trojice mužů se poté vyřádila i na voze vystrašených obětí.

Skupinka mladých dam se o půlnoci vydala ulicemi z Mariánského náměstí ke svému zaparkovanému autu na ulici Dr. Milady Horákové. Po chvíli si ale všimly, že je někdo pronásleduje.

Muži se k ženám připojili a vzápětí se začali dožadovat odvozu na diskotéku do Vranova. Ženy ze sebe ale taxikáře dělat nehodlaly, což agresory značně rozzlobilo. Začali tak řidičce a jejím kamarádkám hrubě nadávat, nevyhýbali se ani sexuálním narážkám.

Ze strachu se oběti potyčky vzdálily a zavolaly na linku městské policie. Na hlídku, která rychle dorazila na místo, čekal osobní vůz politý tekutinou s prázdnými pneumatikami.

„Nejen podezřelí se pak dodatečně proběhli, ale nohy si protáhli i strážníci. Dva útočníci totiž začali utíkat po ulici 17. listopadu směrem k Vídeňské třídě,“ uvedli zástupci Městské policie Znojmo.

Strážci zákona pachatele dopadli a v želízkách je předali republikovým policistům. Napadené trojici potom pomohli sundat kola z vozidla a dopravili je na čerpací stanici. „Tam hlídka zjistila, že pneumatiky byly skutečně pouze vypuštěné, nikoliv poškozené. Strážníci je tedy ženám pomohli namontovat zpět na auto," dodali. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Městská policie Znojmo, Michal Šťastný

Štítky Znojmo, strážníci, MP Znojmo, auto, obtěžování, Milada Horáková, Mariánské náměstí (Brno)

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muži se mstili ženám za to, že je nesvezly na diskotéku. Propíchali jim gumy  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.