Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Brněnský příběh hraček. Na chodník pršely boty i panenky

Překvapení v podobě plyšových hraček, panenek a dětské obuvi padající na chodník čekalo na obyvatele severní části Brna. Spoušť před jedním z domů se nepozdávala kolemjdoucímu, který o situaci informoval strážníky. Netrvalo dlouho a hlídka zjistila, že ve věci mají prsty obratné děti.

Nejrůznější hračky všech velikostí a typů dopadaly na chodník v moravské metropoli z okna ve vyšším patře domu. Když se k podezřelému bytu dostavili strážníci, dveře jim otevřel mladý muž. Jak se ukázalo, krátil si zrovna dlouhou chvíli spánkem a doma měl dvě malé výskající děti, které se jeho nepozornosti rozhodly využít.

Nenápadně při tom vyházely hračky z okna otevřeného na ventilaci. „Muž se za věc omluvil a společně s dětmi věci z ulice okamžitě odklidil," informoval mluvčí strážníků Pavel Šoba. Dětské řádění nechala hlídka bez pokuty s tím, že incident přinesl všem zúčastněným dostatečné ponaučení.

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MP Brno

Štítky strážníci, městská policie, hračky, hračka, chodník, Brno, panenka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Luboš Pacik

Krásný příběh

Úterý, 12. července 2022, 06:44Odpovědět

Diskutér T.

Přece jen někdo slušný, který si uvědomil svoji nepozornost a dal ihned věci ihned dopořádku.......bez nadávek a urážek - však policie si tohoto jednání také považovala a obešlo se to bez pokuty. Slušné jednání na obou stranách a výsledek se dostavil - kdyby bylo více takovýchto příběhů, mohl by být život snažší.......

Čtvrtek, 7. července 2022, 08:46Odpovědět

Brněnský příběh hraček. Na chodník pršely boty i panenky  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.