Počasí dnes24 °C, zítra22 °C
Úterý 30. dubna 2024  |  Svátek má Blahoslav
Bez reklam

S mladým mužem z Brna se rozešla přítelkyně. Vzal dřevěnou tyč a rozmlátil zastávky

Vztek, křivdu a zklamání aktuálně prožívá pětadvacetiletý muž z Brna, kterému dala košem přítelkyně. Ukončený vztah s mladíkem zacloumal natolik, že se dostal do problémů se zákonem. Frustraci si vybil na zastávkách hromadné dopravy v Bohunicích, které rozmlátil dřevěnou tyčí.

Řádění čerstvě nezadaného muže neuniklo pozorným svědků, kterým mlácení do skleněné výplně rušilo spánek. Netrvalo proto dlouho a ke slovu se dostala hlídka městské policie, kterou hned na první pohled upoutala rozbitá zastávka Pod Nemocnicí. Právě u ní stál zhrzený výtržník. 

Kolem sebe měl sedm tabulí skla vysypaných na zemi. Osmá sice zůstala na původním místě, ale byla v ní výrazná díra. Na výzvu k prokázání totožnosti pak muž navázal nechápavým výrazem a spojitost mezi vzniklou škodou a svojí osobou popíral,“ popsal mluvčí brněnských strážníků Pavel Šoba.

Nynější expřítel brněnské ženy nadělal strážcům zákona moravské metropole ještě pořádné problémy. Byl totiž vzpupný a rozhodně nehodlal dát svou kůži lacino. Rozmrzelce nakonec strážníci spoutali. Jakmile uskutečnili rutinní úkon, našli dřevěnou tyč, níž podle svědků výtržník úřadoval. Po chvíli nakonec emoce opadly a vandal uznal, že jeho chování má své důvody. I přes upřímnost se mu ale problémy nevyhnou.

Mladík uvedl, že majetek poškodil kvůli rozchodu s přítelkyní. Současně vyšlo najevo, že podobně zničená je i další zastávka v okolí. Předpokládaná škoda zřejmě přesáhne hranici deseti tisíc korun, a tak je mladík podezřelý z trestného činu,“ dodal Šoba.


 

Hodnocení článku je 78 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto MP Brno

Štítky Brno, Strážníci, Vztek Vandalství, Rozchod, Brno-Bohunice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

S mladým mužem z Brna se rozešla přítelkyně. Vzal dřevěnou tyč a rozmlátil zastávky  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.