Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Ženy na jižní Moravě obtěžovalo chování muže. Onanistu si vyfotily

Muže, který svým nevhodným chováním pohoršoval okolí, zachytily na mobilní telefon ženy z Blanenska. Neznámý hříšník stál za plotem zahrady a pravděpodobně se sexuálně uspokojoval. Policisté žádají, aby se přihlásil a záležitost vysvětlil.

Na kriminalisty z Blanska se obrátila dvojice žen, které obtěžovalo chování neznámého muže. Dotyčného si všimly v Rájci-Ještřebí, když se věnovaly focení psů v tamní chovatelské stanici na soukromé zahradě. „Za plotem spatřily muže, ten se měl dopouštět neslušného chování, které přítomné ženy pohoršovalo," uvedla policejní mluvčí Andrea Cejnková.

Muže, který se v přírodě pravděpodobně ukájel, pohoršené ženy vyfotily a snímky předaly policistům. „Z tohoto důvodu žádáme muže, aby se přihlásil a celou událost tak pomohl osvětlit. Případní další svědci mohou informace poskytnout přes tísňovou linku 158," řekla Cejnková.


Vyfocený muž, který svým chováním obtěžoval okolí

Hodnocení článku je 68 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky policie, pátrání, obtěžování, Jihomoravský kraj, okres Blansko, Blansko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

Myslím, že je klidně možné, že muž močil, což nevím, jak ženy poznaly, že jde právě o onanii - bude zajímavé, jak se příjde muž přihlásit a doznat ke svému činu...... Ženy, co si fotily psy, je také dost zajímavé - muži nikde - jen ženy a pejsci a otočený muž zády k nim a byl ihned obviněn z onanování - je to celkem zajímavý příběh. Možná by bylo zajímavé se optat žen při jaké příležitosti si psy fotily, jestli i zmínění čtřnozí tvorové, také neonanovali a muže to vzrušovalo dvojnásob.........

Neděle, 26. června 2022, 09:58Odpovědět

Ženy na jižní Moravě obtěžovalo chování muže. Onanistu si vyfotily  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.