Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Žena v Brně si při hlídání batolete zafetovala. Poštípali mě komáři, vysvětlila

Schopnost zvládat více věcí naráz prokázala čtyřicetiletá žena v brněnských Židenicích, které svěřila kamarádka na hlídání dítě. Jedenapůlročního chlapečka chůva houpala v kočárku a přitom si před zraky batolete i kolemjdoucích píchala injekční stříkačkou drogy.

O fetování čtyřicátnice s kočárkem se brzy dozvěděla Městská policie Brno, která na místo vyslala hlídku, jež se nacházela poblíž. Informaci strážníkům předal všímavý mladý muž, jemuž se chování ženy vůbec nezdálo. Sdělil, že si přímo na ulici vpíchla do žíly neznámou látku. Narkomanka ale tvrzení mladíka po příjezdu strážců brněnského zákona rezolutně odmítala. Marně.

Strážníci si všimli, že kůži na rukou má na mnoha místech tmavě probarvenou, což bylo výrazně znát i v oblasti loketních jamek. Na to s úsměvem odvětila, že je poštípaná od komárů,“ popsal mluvčí brněnské městské policie Jakub Ghanem

Žena si v centru Brna zafetovala a zastřílela z pistole

Chvilku pro sebe si vyhradila dvacetiletá narkomanka v brněnských Denisových sadech. Na lavičce si injekční stříkačkou píchala drogy. Kromě toho ale měla u nohou položenou zbraň, ze které si předtím v oblíbeném parku zastřílela. Do akce proto...

Světlo do případu vnesl nakonec další svědek. Hlídce se pochlubil, že drogově závislou si při píchání drog natočil na mobil. V tu chvíli už bylo vše jasné, a tak na místo putovala kamarádka provinilé, která má chlapce svěřeného do péče. „Žena po chvíli dorazila a dítě si převzala. Neměla prý povědomí o tom, že by kamarádka brala drogy. Strážníci případ postoupili do správního řízení pro možné porušení zákona o sociálně-právní ochraně dětí. O události se dozvědí i sociální pracovníci,“ dodal Ghanem. 

 

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Jitka Koudelová

Štítky Brno, Strážníci, Drogy, Péče, Děti, droga, Židenice, batole

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Luboš Musil

Je lehké někoho obvinit bez důkazů tak jako napsat že světlo vneslo natočené video jak si přímo chůva aplikuje drogu bohužel toto video nic takového neobsahuje,na snímku je pouze vidět jak chůva manipuluje se svou kabelkou při čemž ji vypadla na zem inzulka,které se uvolnil chránící vršek ,inzulku chůva zvedá a dává zpět do kabelky a pri tom se snaží nemotorně vršek nasadit v její otevřené kabelce pokud ještě někdo natočil jiné video rád bych ho shlédl.Ale ještě že máme všímavé a uvědomělé občany,kteří z komára vždy udělají velblouda.Policie také mlži a pouští nesmyslné a neověřené informace neboť na videu žádná přímá aplikace drogy chůvou není a nebyla. V opačném případě by byli následky a dopad celého případu jiné .Jedno je něco vědět a vidět a druhé, si něco myslet nebo se domnívat .

Neděle, 19. června 2022, 22:48Odpovědět

Diskutér T.

Komáři se ženili a drogy kolem šířili, prej poštípali feťačku - ta je ted´má na háčku, píchla si sama drogu hbitě, když hlídala známé dítě - ano v parku, kdepak v bytě.....pozor at´ hlídka nespatří Tě.......a něco málo o komárech: 1. Komáři mají v oblibě „lepkavé“ lidí

Váš pot obsahuje několik složek, které mají komáři v oblibě. Z nich je nejpřitažlivější kyselina mléčná.

Čím více se potíte, tím jste pro komára atraktivnější. Důkazy také poukazují na to, že starší pot je pro komára mnohem více lákavější než pot čerstvý.

To je také důvod, proč s narůstajícím časem od poslední sprchy současně narůstá i frekvence štípnutí komárů.
2. Komáři milují konzumenty alkoholu

Pokud si myslíš, že alkohol komáry odpuzuje, je to přesně naopak. Jde o poměrně špatnou zprávu pro milovníky vína, piva nebo jiného alkoholu.

Studie z roku 2002 potvrdila, že s narůstajícím obsahem alkoholu ve vašem potu a dechu se zvyšuje také vaše atraktivita pro komáry.
3. Komáři mají chuť na jisté typy bakterií

Bakterie se nenacházejí pouze v našich střevech (střevní mikroflóra), ale doslova na celém těle, čemuž se odborně říká mikrobiom.

Každý z nás má na sobě odlišné bakterie. A některé z nich komáry přitahují a jiné odpuzují.

Studie z roku 2011 ukázala, že lidé s větším objemem bakterií na pokožce bývají pro komáry atraktivnější.

Uvedená studie se zaměřila na bakterie na chodidlech. Proto, pokud míváte náběh na zápach nohou, pak s velkou pravděpodobností budete atraktivnějším cílem pro komáry.
4. Komáři upřednostňují krevní skupinu „0“

Další studie provedená v roce 2013 dospěla k závěru, že komáři štípou častěji lidi s krevní skupinou „0“. Nejméně krevní skupinu „A“.

Skupiny „B“ a „AB“ se nacházejí někde uprostřed na stupnici atraktivnosti. Proč je tomu tak, se zatím ještě neví.

Čtvrtek, 16. června 2022, 11:03Odpovědět

Žena v Brně si při hlídání batolete zafetovala. Poštípali mě komáři, vysvětlila  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.