Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Cizinec to přehnal se slivovicí. Na Brněnsku boural na čerpací stanici

Řidič jedoucí v protisměru překvapil obsluhu čerpací stanice na Brněnsku. Při svém podivném manévru narazil do ocelového sloupku benzinky a jeho chování, které bylo podpořeno nemalým množstvím zkonzumovaného alkoholu, zastavila až aktivní zaměstnankyně.

Stříbrný vůz Hyundai přijel proti směru jízdy k čerpacím stojanům v Blučině. Cizinec, který seděl za volantem, své vozidlo neovládl a nabořil do sloupku podepírajícího střechu benzinové stanice. „Po nárazu vystoupil z auta, prohlédl rozsah škod, znovu nastoupil a s vozidlem začal couvat. Podařilo se mu však najet jen na obrubník, kde už jej dostihla zaměstnankyně čerpací stanice,“ popsal mluvčí jihomoravských policistů David Chaloupka.

Obsluha stanice sebrala muži klíče od auta a na místo přivolala policisty. Těm se cizinec, jehož počínaní zaznamenaly bezpečnostní kamery, přiznal, že se na jízdu posilnil slivovici a borovičkou. Při měření pak nadýchal 3,2 promile. „Pro podezření z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky tak skončil v policejní cele," řekl Chaloupka.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky nehoda, policie, alkohol, čerpací stanice, Brněnsko, Hyundai, Blučina

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

Nová písnička - Posilněn slivovicí, srazil čerpací stanici - však našli jej tam strážníci. Cizinečku, cizino - nepíj slivku. ani víno.

Neděle, 29. května 2022, 08:58Odpovědět

Cizinec to přehnal se slivovicí. Na Brněnsku boural na čerpací stanici  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.