Počasí dnes9 °C, zítra11 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Policisty v Brně přivítal narkoman. Z okna na ně házel pervitin

Nepříjemný zážitek má za sebou jednapadesátiletý dealer z Brna, ke kterému do bytu vtrhlo policejní komando. Pozornost policistů si vysloužil zkušený prodejce drog kvůli svému podnikání, což jej rozzlobilo. Nezvané hosty proto při obraně zasypal pervitinem. Ti na oplátku narkomana spoutali.

Jihomoravští policisté se nevrhli na vařiče omamných látek náhodou. V hledáčku jej měli dlouhodobě. Zvýšenou pozornost si vysloužil poté, co se loni zapojil do dovozu léků a červeného fosforu, který se využívá pro výrobu pervitinu. Muže proto policie vyšetřovala na svobodě, díky čemuž mohl dále prodávat omamné a psychotropní látky, a tak nakonec netrvalo dlouho a přišla si pro něj zásahovka.

Okolí domu bylo zajištěné policisty a drogy, které muž vyhazoval z okna, jim tak padaly přímo k nohám. V bytě při domovní prohlídce policisté zajistili také vyšší finanční hotovost,“ popsal policejní mluvčí David Chaloupka pondělní zátah, o němž policisté informovali nyní. 

Soudce muže tento týden poslal do vazby. Nyní čeká na to, jaký finální verdikt vynese. Za obchodování s drogami hrozí pachateli několikaletý pobyt za mřížemi. 

Ohodnoť článek

Autoři | Foto PČR

Štítky Policie, Brno, drogy, Narkoman, Zásah, metamfetamin

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisty v Brně přivítal narkoman. Z okna na ně házel pervitin  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.