Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Strážníci v Brně zachránili zkrvavenou ženu s nožem. Sama se pořezala

Náročný zásah mají za sebou brněnští strážníci, kteří vyjížděli k případu pořezané mladé ženy. Rozrušená a zraněná ležela ve svém bytě celá od krve. Když se jí podařilo se uklidnit, svěřila se hlídce, že si svá poranění způsobila sama.

Že celkový stav zraněné ženy není dobrý, zjistila hlídka brněnských strážníků, ještě před dveřmi do budovy v severní části moravské metropole. Ze spodního patra totiž slyšeli silné naříkání. Když pak došli k bytu s oknem otevřeným dokořán, naskytl se jim pohled na ženu potřísněnou krví, která u sebe měla větší nůž.

Hlídka k ženě rychle přispěchala a nůž jí odebrala a přesunula do bezpečné vzdálenosti. „Mladá žena měla hlubokou řeznou ránu na levém zápěstí. Aby strážníci zastavili krvácení, ihned jí poraněnou ruku obvázali tlakovým obvazem a do příjezdu záchranné služby kontrolovali její základní životní funkce," informovala mluvčí brněnských strážníků Markéta Skřivánková.

Roztřesenou zraněnou se při tom strážníci snažili uklidnit. Po chvíli již byla schopná se svěřit, že si svá řezná zranění způsobila sama. „Přivolaní zdravotníci ji pak ošetřili a sanitkou převezli do nemocnice. Dostavila se také hlídka Policie ČR, která si případ od strážníků převzala," řekla Skřivánková.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MP Brno

Štítky zásah, strážníci, městská policie, Brno, Policie České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Strážníci v Brně zachránili zkrvavenou ženu s nožem. Sama se pořezala  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.