Počasí dnes9 °C, zítra11 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Sexuální útočník v Brně zmlátil nezletilou dívku do bezvědomí. Podezřelý se sám přihlásil

, aktualizováno 11. května 2022, 20:38

Brněnští policisté pátrali do dnešního večera po muži, který drsně zaútočil na nezletilou dívku, když venčila psa nedaleko základní umělecké školy ve čtvrti Juliánov. Oběť několikrát udeřil do obličeje a kopal. Napadená zůstala po útoku v bezvědomí. Útočník se sám přihlásil policistům.

K nevybíravému ataku, o němž policisté informovali dnes, došlo v pondělí po druhé hodině. Dívka zrovna venčila psa, když se na ni zezadu vrhl ve Slatinské ulici agresor. Uštědřil neplnoleté několik ran do obličeje, shodil ji na zem a posléze do napadené kopal. Nezletilou nakonec zachránil telefonát.

Ještě před tím, než došlo k napadení, které mělo sexuální podtext, dívka stačila zavolat svému otci. Ten reagoval okamžitě. Když nemohl sám rychle na místo, alarmoval dva kamarády. Ti možná pachatele vyrušili a záhy dívku našli v parku v bezvědomí,“ popsal policejní mluvčí Bohumil Malášek

Oba muži, kteří přispěchali dívce na pomoc, uviděli také agresora. Vyšetřovatelé pak navíc zhlédli kamerové záznamy, na kterých spatřili podezřelého ve věku mezi dvaceti až pětadvaceti lety. Ten se po medializaci případu policistům přišel sám přihlásit. „Muž ze záznamu se po jeho zveřejnění přihlásil policistům. Prověřování případu nadále pokračuje," řekl k věci mluvčí jihomoravských policistů Pavel Šváb.

Hodnocení článku je 76 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto PČR

Štítky Brno, Napadení, Policie, Pátrání, bezvědomí, Juliánov, Pavel Šváb

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sexuální útočník v Brně zmlátil nezletilou dívku do bezvědomí. Podezřelý se sám přihlásil  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.