Počasí dnes24 °C, zítra23 °C
Sobota 4. května 2024  |  Svátek má Květoslav
Bez reklam

Brněnského řidiče dodávky překvapila hbitá žena z Cejlu. V mžiku mu sebrala Iphone

Ještě dlouho dobu bude v paměti nosit vzpomínku na událost z brněnského Cejlu jednadvacetiletý mladík, který do prodejny v ulici rozvážel zboží. Když na chvíli vystoupil, aby předal zásilku, vlezla mu do auta vrstevnice a v mžiku sebrala Iphone. Žena si ale produkt s nakousnutým jablkem příliš neužila, vzápětí ji chytila hlídka městské policie.

Mladý muž měl podle strážníků velké štěstí. Lokalitu zrovna tou dobou kontrolovala hlídka, která si povšimla, jak v autě něco podezřele hledá žena. Když z dodávky bleskově vyskočila a namířila si to pryč, přišli se strážci brněnského zákona zeptat, zda je součástí posádky.

Jednadvacetiletou ženu tedy zastavila a řidiče zásobování, který ji evidentně neznal, pobídla, aby si zkontroloval, zda mu v kabině nic nechybí. Stejně starý muž nemusel dlouho hledat a připustil, že během zhruba minuty, co vykládal zboží, se mu z auta ztratil telefon značky Apple za zhruba dvacet tisíc korun,“ uvedla mluvčí Městské policie Brno Markéta Skřivánková.

Když následně zlodějka vytáhla z kapsy mobilní telefon americké značky, hned bylo všem jasné, že jde o krádež. „Řidič strážníkům s úlevou poděkoval, ti pak ženu podezřelou ze spáchání trestného činu předali republikovým policistům,“ dodala Skřivánková.


 

Hodnocení článku je 96 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Pixabay.com

Štítky Brno, Krádež, iPhone, Cejl, Apple

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Brněnského řidiče dodávky překvapila hbitá žena z Cejlu. V mžiku mu sebrala Iphone  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.