Počasí dnes20 °C, zítra21 °C
Sobota 11. května 2024  |  Svátek má Svatava
Bez reklam

Denisa z Brna se stále pohřešuje. Stopy mohou vést do Znojma

Na návrat dvacetileté Denisy z Brna čekají ženini blízcí už přes dva týdny. Podle informací policistů nepřišla mladá Brňanka domů z centra města. Podle původních informací měla být naposledy spatřena v Grohově ulici. Nyní se ukazuje, že mohla vyjet za hranice Brna.

Denisu neviděli příbuzní od odpoledne 7. března. Mladá Brňanka je přitom nemocná a akutně potřebuje léky, bez kterých je ohrožená na životě. Aby Denisini blízcí rozšířili informace o pohřešované ženě mezi veřejnost, založili facebookovou skupinu Hledá se Denisa Tirpáková„Prosíme, kdo můžete, sdílejte a dívejte se kolem sebe, vylepujte plakáty, nebo se s námi zapojte do pátrání," naléhají ve zprávách.

Do skupiny už se přidaly stovky lidí, kteří doufají, že pohřešovanou ženu pomohou najít. „Máme informaci, že jedna paní odjížděla z Brna ze hřbitova. Nasedala se svojí dcerou do autobusu směr Znojmo. K večeru 9.3. Dcera té paní seděla vedle Denči celou cestu do Znojma. Deniska byla zmatená. Paní říkala Míšo (myslím si, že šlo o jednu známou Denči)," napsala dnes správkyně "pátrací" skupiny Barbora Macháčová s tím, že i přes časový odstup prosí zejména lidi z okolí Znojma o spolupráci a pomoc s vylepováním plakátů.

Vyloučeno není ani to, že Denisa ze Znojma cestovala dál. Pohřešovanou je možné poznat podle tetování na levém předloktí a jizev na obou předloktích. „Žena je menší postavy (168 až 170 cm) a má hnědočerné vlasy. V nose nosí piercing. Oblečená byla do černých kalhot a černé bundy. Na zádech pak měla menší růžový batoh. Jestliže víte, kde by se mohla pohřešovaná žena zdržovat, volejte neprodleně tísňovou linku 158," uvedl policejní mluvčí Petr Vala.


Pohřešovaná dvacetiletá Denisa měla jet do Znojma

Vrať se nám, Denisko. Ženu z Brna, která je v ohrožení života, blízcí stále pohřešují

Jihomoravští policisté již více než týden marně pátrají po mladé ženě, která se nevrátila domů. Denisa z Brna potřebuje medikaci a podle svých blízkých může být v ohrožení života. Denisko naše, vrať se nám prosím, vzkazují ženě přátelé.

Ohodnoť článek

Foto Archiv rodiny, Jan Luxík

Štítky pátrání, pohřešovaná, policie, Brno, Znojmo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Denisa z Brna se stále pohřešuje. Stopy mohou vést do Znojma  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.