Počasí dnes9 °C, zítra11 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Harampádí nepatří na ulici? divil se mladý pár z brněnských Židenic

Překvapivé zjištění a poučení si odnesl dvacetiletý mladík z Brna a jeho známá poté, co se setkali v Táborské ulici s hlídkou městské policie. Strážníci načapali dvojici kvůli tomu, že si přímo na ulici založili nelegální skládku odpadků a nepotřebných krámů.

Přehlídka nepotřebných věcí, tak popsala hlídka brněnských strážníků situaci v Táborské ulici, kde při pochůzce natrefila na hromadu haraburdí. Strážce zákona začalo okamžitě zajímat, kde se tolik krámů na ulici vzalo. Odpověď získali brzo od místních, kteří ukázali prstem na mladého muže a jeho známou, které viděli, jak na místo donesli pohovku i plné pytle domovního odpadu. Netrvalo dlouho a povedenou dvojici našli.

Po oslovení hlídkou se k vytvoření této skládky přiznali a tvrdili, že prý nevěděli, kam jinam by odpad měli dát. Strážníci je poučili o správném zákonném postupu a také jim vyjmenovali několik sběrných dvorů v okolí, kde takové věci bezplatně přijímají,“ popsal mluvčí Městské policie Brno Pavel Šoba.

Mladý pár z Brna nyní očekávají úředníci u správního orgánu. Tam se také pachatelé dozví, jak vysokou pokutu za své jednání zaplatí. 


 

Hodnocení článku je 92 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto MP Brno

Štítky Brno, Strážníci, Skládka, Odpadky, odpad, Židenice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Harampádí nepatří na ulici? divil se mladý pár z brněnských Židenic  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.