Počasí dnes21 °C, zítra21 °C
Neděle 19. května 2024  |  Svátek má Ivo
Bez reklam

Zdrogovaný řidič se Brnem proháněl ve škodovce s plachtou místo skla

S neobvyklou a nebezpečnou úpravou vozu vyrazil do ulic mladý muž v Brně. Vrásky mu očividně nedělalo chybějící zadní sklo na jeho starém autě. Problém se kutil rozhodl vyřešit po svém a místo skla natáhl neprůhlednou černou plachtu.

Vychytávka, která muže z Brna možná ochránila před deštěm, ale rozhodně ohrozila dopravní provoz v moravské metropoli, překvapila brněnské strážníky. Třiatřicetiletý muž vyrazil s černou plachtou namísto zadního skla ve středu po setmění z Židenic. Když po cestě spatřil hlídku městské policie, rychle s autem odbočil do vedlejší ulice a zajel na vyhrazené parkovací místo.

Ani tam ale pozornosti strážníků neunikl. „Proč tak náhle přerušil jízdu, bylo jasné hned vzápětí. Jeho autu už rok a půl chyběla technická kontrola. Řidič byl navíc značně roztěkaný a měl i rozšířené zorničky," popsal mluvčí brněnské městské policie Pavel Šoba. Strážníci proto vytušili, že je řidič zrezivělé škodovky pod vlivem návykových látek.

Přivolaní republikoví policisté muži provedli test na drogy, který odhalil požití amfetaminu a metamfetaminu. „Muže si proto převzali a případem se dále zabývají," řekl Šoba.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MP Brno

Štítky strážníci, městská policie, drogy, doprava, sklo, Brno, Židenice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zdrogovaný řidič se Brnem proháněl ve škodovce s plachtou místo skla  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.