Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Jsem bojovník proti reklamnímu smogu, představil se muž v Brně po útoku na bilboardy

O pořádný rozruch se v moravské metropoli postaral dvacetiletý mladík, který se s vervou pustil do ničení reklamních bilboardů na jednom z autobazarů. Řádění vandala neušlo pozornosti všímavého kolemjdoucí, jenž neváhal a vytočil tísňovou linku 156, čímž do akce povolal brněnské strážce zákona.

Strůjce potíží se rozhodl zatočit s reklamními poutači, kterému mu byly trnem v oku. Vší silou je strhal ze sto metrů dlouhého oplocení a myslel si, že na jeho počínání nikdo nepřijde. V zápalu úsilí jej ale překvapila hlídka strážníků, která se dotazovala na motivaci k jednání. Muž vysvětlil, že tím bojuje proti reklamnímu smogu a stržením reklamy chce docílit vyšší bezpečnosti řidičů i chodců.

Strážníkům se nepodařilo kontaktovat majitele provozovny, nebylo tedy možné určit přesnou výši způsobené škody. Hlídka městské policie proto objemné billboardy z chodníku sesbírala a podezřením z majetkového přestupku se bude dále zabývat správní orgán,“ popsala mluvčí Městské policie Brno Markéta Skřivánková.


 

Hodnocení článku je 76 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto MP Brno

Štítky Brno, Strážníci, Vandal, Bilboardy

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jsem bojovník proti reklamnímu smogu, představil se muž v Brně po útoku na bilboardy  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.