Počasí dnes25 °C, zítra24 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

U brněnského Petrova řádí espézetkový fantom, očesal patnáct aut

U brněnské katedrály svatého Petra a Pavla se v posledních dnech potuloval neznámý zloděj, který ze zaparkovaných aut rval registrační značky. Celkem ukořistil patnáct espézetek, čímž na sebe strhl pozornost policistů. Vyšetřovatelé nyní zveřejnili záběry, jež mají vést k dopadení lapky.

Potížisty si všiml v neděli ráno pozorný svědek, který o počínání muže, jenž doslova rval ze zaparkovaných aut před katedrálou espézetek, řekl policii. Hlídka na místo vyrazila, jenže lapka vzal mezitím nohy na ramena.

Přitom ho ale zajímaly poznávací značky nějakého konkrétního kraje, bral prostě všechny, které mu jednoduše přišly pod ruku. Během chvilky mu tak za oběť padlo patnáct odstavených vozů. Před pohotovým příjezdem hlídek se mu navíc podařilo bleskově zmizet,“ popsal mluvčí jihomoravských policistů Petr Vala.

Útěchou pro vyšetřovatele je alespoň fakt, že získali kamerové záznamy z inkriminovaných momentů. Věří, že jim pomůže také veřejnost. „Policisté mají k dispozici snad klíčový kamerový záznam, na kterém se nachází jim neznámý muž. Pokud tedy ho poznáváte, volejte tísňovou linku 158,“ dodal Vala, podle nějž hrozí zlodějovi za trestný čin poškození cizí věci hrozí až několikaletý pobyt za mřížemi.

Hodnocení článku je 46 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto PČR

Štítky Brno, Policie, Pátrání, Espézetky, Krádež, Brněnský Petrov, Katedrála svatého Petra

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

U brněnského Petrova řádí espézetkový fantom, očesal patnáct aut  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.