Počasí dnes19 °C, zítra24 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Po brněnském městském okruhu neřízeně sprintoval malý černý pes

Jako neřízená střela vyletěl malý černý pes z Brna, když na tradiční procházce po Pisárkách uslyšel ránu petardy. Čtyřnohému zvířeti se splašily myšlenky a utíkalo až do Žabovřeské ulice na frekventovaný velký městský okruh, kde kličkoval mezi motoristy. Hafan se nakonec po peripetiích dostal zpět ke svému pánovi.

Hafan překvapil řidiče o víkendu kolem deváté hodiny večer. Právě v tu chvíli se o počínání psa dozvěděli také operátoři na tísňové lince 156, kam zavolal jeden z motoristů, jenž spatřil uštěkaného běžce u nově vznikajícího tramvajového tunelu. Oznámil, že zvíře utíká směr Hlinky. Následně se strážci zákona dozvěděli, že vystrašený mazlíček změnil ukrýt. Utábořil se poblíž školy v Hroznové ulici, kde jej našli strážníci.

Kolem 21. hodiny přišel ke škole i majitel, který celou dobu drobného psa hledal. Nesl ho prý v náručí, když nedaleko někdo odpálil pyrotechniku. Pes se mu leknutím vysmekl a bezhlavě prchal pryč,“ popsal případ mluvčí Městské policie Brno Jakub Ghanem.

Šťastný pětadvacetiletý majitel se tak znovu střetl se svým čtyřnohým společníkem. Padla nakonec měli i strážníci, kteří naznali, že není už co dále vyšetřoval. „Došli k názoru, že s ohledem na okolnosti není žádný postih na místě,“ dodal Ghanem. 

 

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Michal Šťastný

Štítky Brno, pes, Běh, Petarda, Strážníci, Silnice I/42, Pisárky, Hlinky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Po brněnském městském okruhu neřízeně sprintoval malý černý pes  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.