Počasí dnes21 °C, zítra19 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Brňany dráždilo tajemné světlo. Byla to hra s baterkou, vyšetřila policie

Záhada vyřešena, hlásí brněnská městská policie, které na stůl přistál případ záhadného světla. Svítící kužel se dlouhodobě objevoval večer v oknech nájemníků v Novém Lískovci. Jeden z nich už blikání nevydržel a vytočil tísňovou linku 156. Následné vyšetřování přineslo nečekaný výsledek.


Kužel oslňujícího světla mi míří už několikátý večer po sobě do oken bytu, postěžoval si muž v moravské metropoli operátorovi, který na místo vyslal hlídku. Strážníci za oznamovatelem ihned přijeli, aby objasnili záhadu. Stopy je dovedly až k oknu mladé rodiny, z jejichž bytové jednotky světelný paprsek vycházel.

„Dveře tohoto bytu strážníkům otevřel mladý muž a když mu hlídka objasnila, proč přichází, bylo po záhadě. Zmíněný pokoj totiž patřil jeho malému synkovi, který si chvíle před usnutím zřejmě krátil hrou s nalezenou baterkou,“ popsal mluvčí Městské policie Brno Pavel Šoba.

Otec po zjištění oznámil, že se za zábavu své ratolesti omlouvá a přislíbil, že se něco podobného už nebude opakovat. „Hlídka se pak ještě s vysvětlením vrátila do prvního domu. Muž vzal celou záležitost s pochopením a byl rád za rychlé vyřešení problému,“ dodal Šoba.

Hodnocení článku je 70 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto

Štítky strážníci, vyšetřování, případ, Brno, okno, Nový Lískovec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Brňany dráždilo tajemné světlo. Byla to hra s baterkou, vyšetřila policie  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.