Počasí dnes20 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 16. května 2024  |  Svátek má Přemysl
Bez reklam

Muž v Brně čelil psychicky narušené bývalce. Svlékla se a křikem budila nájemníky

Muži v Brně neočekávaně vstoupila znovu do života bývalá přítelkyně, která se postarala o to, aby její ex na společné setkání jen tak nezapomněl. Přišla do bytového domu, kde ke své někdejší lásce usilovně bouchala na dveře bytu. Když neotvíral, začala řvát a svlékat se. Rozrušená žena nakonec skončila na psychiatrii, kam ji doprovodili strážníci.

Hlasitý řev a rány do dveří uslyšeli nájemníci bytového domu v Králově Poli dnes v noci. Povyk měla na svědomí někdejší známost jednoho z nájemníků, který se bývalce snažil nejprve domluvit. Jenže po chvíli pocítil bezradnost, a tak vytočil linku 156, na jejímž konci se ozval hlas operátora Městské policie Brno, který na místo vyslal hlídku. Té oznamovatel sdělil, že si přítomnost své ex v bytové jednotce nepřeje a dodal, že na adrese ani nemá trvalé bydliště. S nepořízenou nakonec se potýkali i strážníci.

Ačkoli se strážníci ženě snažili toto konečné rozhodnutí opakovaně a trpělivě sdělit, prakticky je nevnímala. Stále trvala na svém, nazlobeně křičela a u toho si navíc svlékala svršky. Kromě toho ještě začala běhat po schodišti, chovala se naprosto nepředvídatelně a hrozilo, že si ublíží,“ popsal mluvčí brněnských strážníků Pavel Šoba.

Brněnští strážci zákona přivolali na pomoc státní policisty. Společnými silami zabránili tomu, aby si žena ublížila a navíc ji předali do péče zdravotníků. „V doprovodu hlídky městské policie zamířila do psychiatrické nemocnice,“ dodal Šoba.

Hodnocení článku je 78 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Jitka Koudelová

Štítky Brno, Žena, Psychiatrie, Bývalá, Královo Pole

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž v Brně čelil psychicky narušené bývalce. Svlékla se a křikem budila nájemníky  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.