Počasí dnes20 °C, zítra21 °C
Sobota 11. května 2024  |  Svátek má Svatava
Bez reklam

V Brně zkrotili suverénního narkomana, který si v autě vezl fet i nože

Vypadalo to jako normální silniční kontrola, když policisté v Brně zastavili řidiče osobního automobilu. Motorista ochotně vyhověl výzvě k předložení dokladů a působil suverénním dojmem. Jenže problémy nastaly ve chvíli, když jej hlídka požádala, aby podstoupil test na drogy.

Žádost policistů o testování na drogy řidič jasně a důrazně odmítl. Navíc se podráždění stupňovalo, což hlídku přimělo k vyšší ostražitosti i podezíravosti. Jak se později ukázalo, oprávněně. 

Muži zákona tak přistoupili k bezpečnostní prohlídce, kromě nožů tak u něj našli i další kontraband. Jednalo se především o několik sáčků a injekční stříkačku s bílou krystalickou látkou a menší množství marihuany. Dále také ve vozidle nalezli větší kus neznámé bílé hmoty,“ popsal mluvčí jihomoravských policistů Petr Vala

Pokud se následnou expertízou skutečně potvrdí, že se jedná o zakázaná narkotika, může podezřelému muži hrozit až několikaletý pobyt za mřížemi. Počítat také bude muset se zákazem řízení za odmítnutí orientační zkoušky na návykové látky. 

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Jan Luxík

Štítky Brno, Policie, drogy, Narkoman

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Brně zkrotili suverénního narkomana, který si v autě vezl fet i nože  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.