Počasí dnes25 °C, zítra24 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Tragická nehoda na D1 v Brně. Na přivaděči zemřela mladá žena

Na dálnici D1 došlo dnes ráno k tragické dopravní nehodě, při níž zemřela mladá žena. Kolize se stala krátce po páté ráno u 204 kilometru na přivaděči do Brna. V havarovaném autě cestovali ještě další dva lidé, které mají v péči lékaři v nemocnicích.

Nehoda se odehrála v místě, kde se přivaděč stáčí směrem doleva před nájezdem na dálnici. Po dobu vyšetřování události byl úsek dálnice několik hodin uzavřený. Příčinu dopravní nehody aktuálně vyšetřují policisté. 

Po dobu vyšetřování a odstraňování následků havárie byla komunikace od Slatiny několik hodin zcela uzavřena. Po dobu zásahu složek IZS byl poblíž nehody na dálnici D1 ve směru na Vyškov do jednoho jízdního pruhu sveden veškerý provoz,“ popsal policejní mluvčí Petr Vala

V automobilu cestovali tři lidé. Údajně se měla posádka střetnout s kamionem. Žena cestující v osobním voze zemřela ještě před příjezdem záchranářů, kteří na místo vyslali lékaře v setkávacím systému, dvě záchranářské posádky a inspektora provozu. „Na místě, ještě před naším příjezdem, zemřela mladá žena, utrpěla zranění neslučitelná se životem, už jsme jí nemohli pomoci,“ uvedla Michaela Bothová, mluvčí jihomoravských záchranářů. 

Další dva zranění ošetřili zdravotníci a odvezli do nemocnic. „V péči jsme měli další dva účastníky nehody, oba mladé muže jsme ošetřili a k vyloučení vážnějších zranění jsme je převezli na urgentní příjmy obou brněnských fakultních nemocnic,“ dodal Bothová.

Hodnocení článku je 56 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto PČR

Štítky Brno, Nehoda, D1, Kamion, Záchranáři, Dálnice D1, dálnice, nemocnice, havárie, Vyškov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tragická nehoda na D1 v Brně. Na přivaděči zemřela mladá žena  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.