Počasí dnes25 °C, zítra23 °C
Pondělí 27. května 2024  |  Svátek má Valdemar
Bez reklam

Opilý muž v Brně chtěl ujet strážníkům. Pak hledal bundu, kterou svět neviděl

Problémový návštěvník potrápil dnes brzy ráno hosty klubu v moravské metropoli i brněnské strážníky. Nejprve své okolí obtěžoval, pak se pokusil před hlídkou policie ujet. Překvapením pro něj byla neexistence vlastní bundy.

Strážníci dnes vyjížděli do podniku v brněnských Žabovřeskách, v němž vzbudil rozruch nevhodně se chovající návštěvník. Muž obtěžoval bavící se hosty i personál klubu. Když na místo dorazila hlídka, zastihla hříšníka ve chvíli, kdy už před budovou startoval svůj volkswagen.

Mladík za volantem se před strážníky pokusil ujet. „Výzvu k zastavení uposlechl a po vystoupení z auta strážníkům předložil občanský i řidičský průkaz. Poněkud nesrozumitelné vyjadřování podstatně nasvědčovalo tomu, že je posilněný alkoholem," sdělil mluvčí brněnských strážníků Pavel Šoba.

Po několika zmatených větách se mladík svěřil, že by se rád oblékl, aby na ulici nestál pouze v košili. Strážníci ho proto nechali, aby si pro oděv došel do auta. „Záhy je čekalo překvapení. Čtyřiadvacetiletý muž se totiž cestou k autu pro bundu najednou zarazil a uvědomil si, že tam vlastně žádnou nemá,“ popsal Šoba. Dechová zkouška potvrdila domnívaný důvod mužova chování. V dechu měl okolo dvou promile alkoholu. Jako podezřelého z trestného činu si jej proto převzali republikoví policisté.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto

Štítky strážníci, městská policie, alkohol, trestný čin, bunda, Brno, Volkswagen, Žabovřesky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilý muž v Brně chtěl ujet strážníkům. Pak hledal bundu, kterou svět neviděl  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.