Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Brutální napadení na brněnském Cejlu. Invalida skončil po útoku lupiče v nemocnici

Hyenismus nejvyššího kalibru předvedl podle jihomoravských policistů neznámý muž, který na brněnském Cejlu napadl tělesně postiženého staršího muže. Lupič si oběť vyhlédl na ulici a společně s ní vstoupil do jednoho z domů. Následoval brutální útok, po kterém musel být invalida převezen do nemocnice.

Surové napadení se odehrálo minulou středu před pátou hodinou odpolední. Lupiče zaujal starší invalida ve chvíli, kdy se z rušné ulice pokoušel vstoupit do domu. Pachatel jej nejprve nenápadně sledoval zpovzdálí, poté jej následoval do průchodu. „Tam do něj neznámý surovec zákeřně zezadu silně strčil, kdy poškozený tvrdě upadl na zem. Následovala krátká potyčka, po které útočník získal mužovu peněženku a z místa bleskově utekl,“ popsal mluvčí jihomoravských policistů Petr Vala.

Napadený invalida utrpěl při loupeži zranění a musel být převezen do Vojenské nemocnice v Brně. Loupež nyní prošetřují kriminalisté, agresorovi hrozí až desetiletý pobyt za mřížemi. Na záznamech z bezpečnostních kamer se policistům podařilo najít pachatele i svědka, s kterým by si o případu rádi pohovořili. 

„Hledaný lupič je tmavší pleti a štíhlé postavy. Oblečený byl do šedé bundy s kapucí s černými lemy na rukávech a v pase. Dále měl na sobě kapsáčové kalhoty a černé lesklé kotníkové boty," řekl Vala.


Svědek incidentu.

Hodnocení článku je 98 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky napadení, loupež, pátrání, policie, Cejl, Vojenská nemocnice Brno, nemocnice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

To není ani možné, že by pracující dříč - tmavší pleti kradl a ještě k tomu na Cejlu? Asi špatně vidím - není to chyba tisku? HAHAHA - www.youtube.com/watch?v=rYHwyZuaQAE

Neděle, 23. ledna 2022, 13:35Odpovědět

Baron Kocharovski

cejl... TMA I VE DNE! :-(((

Sobota, 22. ledna 2022, 00:23Odpovědět

Eva Broučková

Cejl Brno a tmavší pleti ? To není možné, tohle by přeci spoluobčané invalidovi neudělali, vždyť jsou věřící a utlačovaní ...možná toho tmavšího chudáka pan invalida rasisticky urazil...jinak si to neumím vysvětlit

Pátek, 21. ledna 2022, 15:40Odpovědět

Jiří Beránek

Prosím neodsuzujte toho nešťastníka, jen se choval podle své vrozené přirozenosti. A určitě měl hlad a žízeň a teď ho strašně mrzí co udělal, jistě se brzy sám přihlásí a v rámci nízkého alternativního "trestu" bude obětavě pomáhat nemocným dětem a opuštěným zvířátkům. Každý má právo na druhou (desátou?) šanci, ne.

Pátek, 21. ledna 2022, 12:50Odpovědět

Alois Blatenský

Bože já ty Romy miluju.

Pátek, 21. ledna 2022, 11:49Odpovědět

Brutální napadení na brněnském Cejlu. Invalida skončil po útoku lupiče v nemocnici  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.