Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Před supermarketem v Brně naříkal promrzlý jezevčík, po půl hodině si vyštěkal pomoc

Co vysvětlovat si má brněnský jezevčík se svou sedmdesátiletou paničkou, která zvíře nechala nejméně půl hodiny čekat na parkovišti před supermarketem v Bohunicích. Nešťastný čtyřnohý společník dával štěkotem hlasitě najevo nespokojenost kolemjdoucím, kteří nakonec přivolali zvířeti pomoc.

Do potíží se hafan dostal kvůli tomu, že jej majitelka uvázala na parkovišti před obchodem a zapomněla na něj. Smutný jezevčík proto začal štěkat, aby si jej někdo všiml. Nakonec čtyřnohému společníkovi pomohli zákazníci, kteří přivolali na pomoc strážníky. 

Přivolaná hlídka městské policie raději nechala prostřednictvím rozhlasu v prodejně událost vyhlásit, ale ani v dalších minutách nikdo nepřicházel. Do útulku přesto psík nakonec odjet nemusel. Dřív než odchytář městské policie totiž k jezevčíkovi dorazila sedmdesátiletá majitelka, které hlídka vysvětlila, kvůli čemu na místo přijel,“ řekl mluvčí brněnských strážníků Pavel Šoba.

Hlídka rovněž majitelku upozornila, že jednou z povinností plynoucí z vyhlášky o pohybu psů je mít zvíře neustále pod přímým dohledem. „Žena přestupek uznala a strážníci případ uzavřeli pokutou,“ dodal Šoba.

Hodnocení článku je 88 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Pixabay.com

Štítky jezevčík, Brno, Strážníci, Chovatelství, Brno-Bohunice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Před supermarketem v Brně naříkal promrzlý jezevčík, po půl hodině si vyštěkal pomoc  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.