Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Brňan poplácal po zadku dívku ze Středomoří. Ta se rozplakala

Hodně emocí vzbudil šestatřicetiletý muž v brněnském hotelu, kde se mu zalíbila o devatenáct let mladší dívka ze Středomoří. Svou náklonnost vyjádřil svérázně. Při odchodu z výtahu ženu poplácal po hýždích, což spustilo nebývalý povyk, kvůli kterému se do ubytovacího zařízení vypravili také strážníci.

Cizince se totiž zdálo plácání po zadku ve výtahu za hranou, a dokonce se kvůli tomu rozplakala. Plačící dívka spěchala za pracovníkem ostrahy, aby mu o chování nápadníka z Brněnska pověděla. Sekuriťák naznal, že bude nejlepší, pokud situaci vyřeší městská policie, která také okamžitě kvůli obtěžování náctileté dorazila na místo. 

Strážníci podezřelého v hotelu našli, ale nařčení z obtěžování striktně odmítal. S dívkou se chtěl podle svých slov jen seznámit. Před zavřením dveří k ní údajně rychle přistoupil do výtahu, podal jí ruku a když vystupovala, jednou rukou ji plácl přes hýždě. Považoval to přitom za pouhou legraci,“ popsal mluvčí Městské policie Brno Jakub Ghanem

Brzy plnoletá návštěvnice hotelového zařízení v moravské metropoli ale strážníkům uvedla, že jí to vtipné nepřišlo. Ve skutečností se bála, co bude následovat. „Strážníci muže upozornili, že dotýkat se ostatních bez jejich souhlasu je nepřípustné. Svůj přestupek uznal a mladé ženě ze Středomoří se sám omluvil. Od strážníků dostal pokutu a slíbil, že nic podobného už neudělá,“ dodal Ghanem.

Hodnocení článku je 46 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto

Štítky Brno, Strážníci, Obtěžování, Sexuální, Středomoří, výtah, Brněnsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Petr Ševčík

Pane Černý, nemohu Vám dát smajlíka, ani +, a tak musím napsat. Ještě jste zapomněl, že rozvedená žena často brání exmanželovi ve styku s dětmi a lživě ho obviňuje z pohlavního zneužívání. Samozřejmě, většinou beztrestně. Když se tu paní Vaváková cítí námi tak ponižovaná a zneužívaná, měla by uvažovat o konvertaci k islámu. V islámské zemi by byla jistě šťastná.

Pátek, 28. ledna 2022, 17:20Odpovědět

Adam Cerny

Jen pro upresneni.Ano zijeme v pravni zemi.Nicmene i zde se toleruje fakt,ze zena u soudu muze ocernovat muze pri soudu o alimenty,stavet se do role chudinky a to i pres to, ze dotycny plati nadstandatni castky.Muze lhat o svych prijmech.Muze lhat o tom,ze neni samozivitelka aot atd(osobni zkusenost).Soud se nijak zajima faktem,ze dana zena je sprosta lharka.Je to preci matka a zena a dotycny je mu, on to preci nejak zvladne.ALE V ZIVOTE BY ME NENAPADLO PAUSALIZOVAT ZENY!!!To co tady predvadite vy, je cira hysterie.

Pátek, 28. ledna 2022, 14:03Odpovědět

Adam Cerny

Pani Vavakova.Opet musim upozornit na vasi prehnanou retoriku.Opet pausalizujete a prehanite.Evidentne mate problem s muzi.A debata s vami neni mozna.Preji hezky den.

Pátek, 28. ledna 2022, 13:58Odpovědět

Lucie Vaváková

Cirkus plný bezpaternich nasilniku. Nikdy jsem nepochopila proč Čeští muži tak rádi vyhrožují znásilněním a vraždou v jiné zemi s horsimi zákony na ochranu žen. Mluvime o českých mužích a jejich morálních zásadách, nesvadejte pozornost jinam. Nevím kolik reálných žen jste v životě potkali, ale mimo filmové plátno ženy fyzicky nenapadá muže když je osahava z jednoho prostého důvodu - nechceme umřít. Žijeme v civilizované společnosti kde se tohle řeší policii a zákony, ne tím že se porveme jak zvířata - i když věřím že pánům by to vyhovovalo protože by vyhráli. Jinak jsem rada ze v mém komentáři byl spravne zaznamenán sarkasmus ohledně uvádění věku, skutečnost ale zůstává že 17 let je biologicky, právně i sociálně dítě, takže mám faktualni pravdu. Starý muž je starý muž, prožil si víc let jako právně dospělý než dívka prožila celkem. Máte mít rozum. A nezapomeňme vypíchnout že se 17 leta dívka sama odvážila jet výtahem bez dozoru rodičů, takže to byla její chyba protože naše republika má úplně stejně morální mužské osazenstvo jako každá země na východě, takže jen čekáte na možnost osahavat bezprizorní děti a máte u toho plnou pusu výmluv.

Čtvrtek, 27. ledna 2022, 15:04Odpovědět

Jiří Dočekal

Plácat cizí ženy ve výtahu po zadku jistě není normální, tak se jí ani nedivím, její krajani to nedělají, ti zrovna znásilňují a vraždí. Moravská děvucha by mu flákla takovou, že druhou by vzal o dveře výtahu

Čtvrtek, 13. ledna 2022, 18:37Odpovědět

Anonymní Brňanka

Pánové, nevím, v jaké době jste se narodili, ale mně připadá naprosto nepřípustné plácat cizí ženy po zadku! Stalo se mi to před rokem, bylo mi 23, ale i přesto se mě to negativně dotklo. Možná Vám to nepřipadá jako něco závažného, ale byla jsem naprosto znechucená a cítila jsem se zneužitě. Pokaždé, když procházím místem činu, tak si na toho úchyla vzpomenu. Doufám, že se takové případy nebudou dále opakovat a tohle chování se stane opravdu odsouzeníhodné i v očích mužů, nejen žen. Mrzí mě, že se v dnešní době ozývají lidé, kteří mají pocit, že dotýkání se cizích lidí na intimních partiích znamená, že se nic nestalo.

Středa, 12. ledna 2022, 13:45Odpovědět

Kozák Karel

Určitě není normální plácat ženy po zadku, ale na druhou stranu 17 letá dnes vypadá na 20-25. Za mých mladých let to byla pro "holku" pocta. Každá, aby si nezadala, vrazila chlapovi po papuli a bylo to. Omluva je na místě, pokuta je trapas.

Úterý, 11. ledna 2022, 16:22Odpovědět

Petr Ševčík

Samozřejmě, dělat to neměl, ale je kolem toho povyk, jako by ji zavraždil. Ovšem kdyby to byl plaváček, ten může naši holku i znásilnit a trestem bude jen léčení duševní poruchy. A kde se tu vzala 17 ze středomoří bez rodičů, to se určitě nedozvíme. Inu, středomoří, to je také Libye, Tunis, Alžír Turecko a Maroko.

Úterý, 11. ledna 2022, 16:22Odpovědět

Adam Cerny

Pani Vaváková.Vase vekova diagnostika je usmevna Stary muz, dite apid.Myslite 36leteho?Dite.Myslite to 17 lete?Zvlastni.Zazil jsem spoustu pripadu, kdy tyhle deti doslova vyhledavali vami zminene stare muze.Ale to neva ze?Vite pokud ji pleskl pres zadek, opravdu si myslim, ze se tolik nestalo.Jiste je to hulvat a gantleman to jiste neni.Ale vase hystericke chovani nesdilim.

Úterý, 11. ledna 2022, 16:18Odpovědět

Lucie Vaváková

Dospělý muž, jemuž táhne na čtyřicet, osahával ve výtahu sedmnáctileté dítě které nemluvilo česky protože si myslel že mu to projde. Právně odsouzen a potrestán za své chování. A pan Šťastný předvádí mentalni akrobacii profesionálního šaška s "o devatenáct let mladší žena" "chování jejího nápadnika" "hodně emocí" a "nebývalý povyk". Jeden si klade otázku jaké chování autor článku očekává, či je snad zvyklý, od dětí které jsou sexuálně obtěžovány starými muži.

Úterý, 11. ledna 2022, 15:34Odpovědět

Brňan poplácal po zadku dívku ze Středomoří. Ta se rozplakala  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.