Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Polonahý muž na zastávce překvapil Brňany. Svlékl se do slipů a opakovaně se zouval

Nečekaný telefonát dostali v závěru víkendu brněnští strážníci. Na linku 156 se obrátil řidič trolejbusu, který si povšimnul muže, jenž se na tramvajové zastávce v Brně začal svlékat. Venku ale panovaly teploty pod bodem mrazu a odhalující se muž na otužilce nevypadal.

Ke spoře oděné osobě, která ve večerních hodinách postávala u zastávky v Křenové ulici v Brně, se po telefonátu vydala hlídka brněnských strážníků. Když na místo dorazila, pětačtyřicetiletý muž už měl na sobě pouze spodní prádlo. Před příslušníky městské policie si navíc bez zjevné příčiny začal opakovaně zouvat a nazouvat obuv.

 „Viditelná zranění neměl, ale vzhledem k mrazivým teplotám byl značně prokřehlý. Hlídka ho proto okamžitě zabalila do izotermické fólie a jednorázové deky, aby se trochu zahřál,“ popsala dnes mluvčí brněnských strážníků Markéta Skřivánková.

U promrzlého muže nic nenasvědčovalo požití alkoholu ani drog. Strážníci proto usoudili, že jde pravděpodobně o psychicky nemocnou osobu. Přivolaní zdravotníci pak rozhodli o jeho převozu do nemocnice. 

Hodnocení článku je 56 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto

Štítky strážníci, zásah, městská policie, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Polonahý muž na zastávce překvapil Brňany. Svlékl se do slipů a opakovaně se zouval  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.