Počasí dnes25 °C, zítra24 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Neprojdete. Žena v Brně si lehla a tělem zatarasila dveře banky

Pořádné překvapení zažili klienti banky v centru moravské metropole. Ve vstupu na pobočku bránila návštěvníkům opilá žena, která svým tělem zablokovala dveře. Rozmrzelý personál nenašel pro podobné problémové chování žádné pochopení a vytočil tísňovou linku 156.

Městská policie volání ochranky vyslyšela a vyrazila na místo. Tam naznali, že příčinou problémů není technická závada. Na vině byla žena, jež brzy oslaví čtyřicáté narozeniny. Vstup do banky zatarasila tělem. Navíc byla silně opilá. 

Vstát se jí nakonec podařilo a ještě před příjezdem hlídky ušla velmi vratkou chůzí několik desítek metrů. Potom upadla na zem, stejně jako její známý, který ji celou dobu doprovázel,“ popsal případ mluvčí brněnských strážníků Jakub Ghanem

Devětatřicetiletá žena i o devět let starší muž strážníkům nadýchali přes tři promile alkoholu. „Očividně se o sebe nedokázali postarat a v doprovodu hlídky proto zamířili sanitkou na záchytnou stanici, kde si je převzal lékař,“ dodal Ghanem.

Hodnocení článku je 70 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Michal Šťastný

Štítky Brno, Strážníci, Alkohol, banka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Neprojdete. Žena v Brně si lehla a tělem zatarasila dveře banky  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.