Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jihomoravští policisté pátrají po šestnáctileté Terezii. Nevrátila se z vycházky

Jihomoravští policisté pátrají po šestnáctileté Terezii Bilé. Dívka je svěřenkyní odloučeného pracoviště Janštejn na Jihlavsku, které spadá pod Výchovný ústav ve Velkém Meziříčí. Hledaná se může podle policistů pohybovat v Jihomoravském kraji, pochází totiž ze Znojemska.

Po svěřenkyni výchovného ústavu pátrají znojemští i jihlavští policisté od doby, kdy se nevrátila z povolené vycházky. Pátrání se spustilo v srpnu loňského roku, o případu informovala mluvčí jihomoravských policistů Lenka Drahokoupilová dnes.

Několik měsíců hledaná Terezie Bilá je střední postavy, má hnědé rovné vlasy a hnědé oči. Šestnáctiletá dívka měří zhruba 160 centimetrů. „Dívka pochází ze Znojemska. Lze tedy předpokládat, že se bude v našem regionu zdržovat. Pokud o ní víte, ozvěte se na linku 158,“ řekla Drahokoupilová.

Hodnocení článku je 38 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR, Jan Luxík

Štítky pátrání, pohřešovaný, terezie bilá, jihlavsko, okres Znojmo, Výchovný ústav, Jihomoravský kraj, okres Jihlava, Velké Meziříčí, Janštejn

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jihomoravští policisté pátrají po šestnáctileté Terezii. Nevrátila se z vycházky  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.