Počasí dnes25 °C, zítra24 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Muž z Brna nevydržel nevyžádanou návštěvu. Tři dny odmítala odejít

Že ryba a host třetí den smrdí, si uvědomil muž z Brna, kterého znavila návštěva kamarádky. Po marných snahách se nevyžádaného hosta zbavit se Brňan rozhodl obrátit na jihomoravské policisty, kteří museli ženu z jeho domu vyprovodit hned dvakrát.

Tři dny nekončící návštěva unavila muže z brněnských Pisárek včera v noci. Na linku 158 se obrátil s tím, že jej před dlouhou dobou navštívila známá a z plánovaného krátkého setkání se stalo utrpení. Ani přes opakované žádostí nehodlala žena z malého domku, ve kterém se jí zalíbilo, dobrovolně odejít.

Na místo proto vyrazili policisté, kteří opilou kamarádku z budovy vyprovodili a ujistili se, že se ke svému známému již nevrátí. Jak se ale záhy ukázalo, žena svým slibům nedostála. „Po odjezdu hlídky totiž žena, která nadýchala necelé dvě promile, přelezla nevysoký plot a opět začala muže obtěžovat,“ vysvětlil mluvčí jihomoravských mužů zákona Petr Vala. Policisté se tak do domu museli vrátit a zvolit radikálnější řešení situace. Nevyžádané návštěvě zařídili pobyt na záchytné stanici, kam ji odvezli před půlnocí.

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky záchytka, policie, zásah, krimi, Brno, návštěva, Pisárky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zatím zde nejsou vloženy žádné komentáře.

Muž z Brna nevydržel nevyžádanou návštěvu. Tři dny odmítala odejít  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.