Počasí dnes15 °C, zítra21 °C
Pátek 17. května 2024  |  Svátek má Aneta
Bez reklam

Pohřešovaný chlapec řádil v občerstvení v Brně. Tvrdil, že je mu osmadvacet let

Chod rychlého občerstvení v centru města Brna včera narušil podezřelý zákazník, který se choval nevybíravě a odmítal podnik opustit. Nedůvěřivým strážníkům navíc tvrdil, že je mu již osmadvacet let. Jak se brzy ukázalo, svůj věk si mladík zdvojnásobil.

Chlapec, který se v brněnském občerstvení nejprve nechal obsloužit, připravil zaměstnancům podniku nepříjemné chvíle. Po objednání jídla se vůči personálu i dalším hostům začal chovat velmi nevhodně a když byl požádán o opuštění prostor, na pobídky vůbec nereagoval. Nezbývalo tak než přivolat hlídku strážníků, která chtěla u hocha provést kontrolu.

„Doklady u sebe neměl a hlídce kromě jména i příjmení nahlásil podstatně vyšší věk. Na osmadvacet let skutečně nevypadal,“ řekl mluvčí brněnských strážníků Pavel Šoba. Hlídka městské policie proto pojala podezření, že by mladý zákazník mohl být na útěku z výchovného zařízení. Jejich domněnky pak potvrdili přivolaní republikoví policisté. „Čtrnáctiletého mladíka si rovnou převzali,“ dodal Šoba.

Hodnocení článku je 70 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Archiv Brněnská drbna

Štítky útěk, výchovné zařízení, strážníci, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Lenka Kuchařová

Mladík?Lépe řečeno,člen státem chráněného etnika,jako obvykle si je vědomý toho,že si může dovolit všechno a z každého zásahu policie uplete on a jeho soukmenovci diskriminaci.Jak dlouho ještě budeme tohle všechno snášet?Čekám už 30 roků kdy se konečně najde politik,ktedrý tohle bude smysluplně řešit,ale zatím stále marně.....

Pondělí, 3. ledna 2022, 13:45Odpovědět

Pohřešovaný chlapec řádil v občerstvení v Brně. Tvrdil, že je mu osmadvacet let  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.