Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Muž v Brně dal do úschovny kufr nacpaný marihuanou. Drogu prozradil zápach

Nerozvážně přemýšlel mladík, který se vlastní vinou dostal do křížku s policií. Když si v úschovně na brněnském hlavním nádraží zanechával svůj kufr, nenapadlo jej, že marihuana, kterou měl zavazadlo naplněné, má specifický pach. Vyzvednutí zásilky už proto doprovázela konfrontace s policisty.

Poté, co muž v budově brněnského nádraží zanechal drogami naplněný kufr, se úschovnou roznesla charakteristická konopná vůně. Na místo proto vyrazili přivolaní policisté, kteří vyčkávali, kdo si pro zavazadlo přijde. „A čekání se jim vyplatilo. Muže, který si chtěl zavazadlo převzít, na místě zadrželi. Kufr byl totiž doslova napěchovaný marihuanou,“ řekl mluvčí jihomoravských policistů David Chaloupka. Překvapený muž, který si pro zavazadlo přišel, ale zarytě tvrdil, že kufr vyzvedává pro kamaráda a netuší, co je uvnitř.

Policisté z brněnského toxi týmu se proto za oním kamarádem vydali a ukázalo se, že jde o tutéž osobu, jež zapáchající kufr na nádraží donesla. Do policejní cely proto zamířili oba muži, kteří jsou podezřelí z nedovolené výroby a nakládání s omamnými a psychotropními látkami. U mladíka, jenž kufr do úschovny přivezl, nalezli policisté také další dva kbelíky marihuany. „Muž, který ukládal kufr do úschovy je již od středy ve vazbě. Celkem se policistům podařilo zajistit téměř šest kilogramů drogy a dealery tak připravit o výdělek převyšující milion korun,“ řekl Chaloupka.

Hodnocení článku je 54 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky policie, drogy, marihuana, krimi, dealer, kufr, zavazadlo, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž v Brně dal do úschovny kufr nacpaný marihuanou. Drogu prozradil zápach  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.