Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

V Brně řádila falešná pošťačka. Cizinka vytahovala nožem dopisy ze schránek

Podezřelá žena, která si hrála na neobvykle se chovající pošťačku, upoutala pozornost obyvatelů bytového domu v centru Brna. Nejenže cizinka postávala u cizích schránek s dopisy, ale také se z nich pokoušela nožem vytáhnout jejich obsah.

Cizinky, která se ochomýtala okolo poštovních schránek, si všimli nájemníci brněnského domu. Nejprve podle nich si žena vzala do ruky nůž a pokoušela se s ním doručenou poštu vytáhnout ze zavřených skříněk ven. Přitom všem přítomným své chování vysvětlovala tím, že je pošťačka. 

Přihlížející se proto obrátili na liku 156 a vyčkali na příjezd strážníků. „Proč se snaží obsah schránek dostat ven, a ještě k tomu nožem, žena hlídce městské policie vysvětlit nedokázala. V ruce navíc držela dva dopisy, z nichž žádný nebyl adresovaný právě jí," popsala mluvčí brněnských strážníků Markéta Skřivánková. Kdo je adresátem dopisů ale cizinku netrápilo, a jeden z nich otevřela.

„Strážníci proto ženu s podezřením na spáchání trestného činu předali republikovým policistům. Ještě předtím ale vrátili nepoškozený dopis zpět do schránky. Zkontrolovali také, že použitím nože žena schránky neponičila,“ řekla Skřivánková.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Michal Šťastný

Štítky krimi, strážníci, městská policie, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Brně řádila falešná pošťačka. Cizinka vytahovala nožem dopisy ze schránek  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.