Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Středa 22. května 2024  |  Svátek má Emil
Bez reklam

Slovenský muž v Brně vlezl na záchody šalinářů a odmítal odejít

Velké překvapení čekalo na pracovníky dopravního podniku, když si chtěli dopřát chvíli klidu v zázemí pro řidiče na konečné zastávce ve Starém Lískovci. V objektu se nečekaně zabydlel slovensky hovořící muž, jenž odmítal odejít. Vyhnat jej proto musela až hlídka městské policie.

S prosbou o pomoc se na operační středisko městské policie v úterý odpoledne obrátili dispečeři dopravního podniku, kteří si stěžovali, že jejich zázemí okupuje devětadvacetiletý Slovák. Návštěvník navíc za žádnou cenu nechtěl odejít, a tak přijeli situaci řešit strážníci, kteří našli na zpupného muže recept.  

Přítomnost strážníků nakonec přiměla devětadvacetiletého Slováka zařízení přece jen opustit. U sebe ale neměl žádné osobní doklady, a tak pro ověření jeho totožnosti přivolali cizineckou policii,“ popsala mluvčí Městské policie Brno Markéta Skřivánková.

Mezitím hlídka zjistila, že k tomu, aby se muž dostal dovnitř, musel použít sílu a vylomit zámek. „Strážníci proto muže policistům předali jako podezřelého ze spáchání trestného činu,“ dodala Skřivánková.

Hodnocení článku je 72 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto DPMB

Štítky Brno, Strážníci, Slovensko, obecní policie, Starý Lískovec, Cizinecká policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Slovenský muž v Brně vlezl na záchody šalinářů a odmítal odejít  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.