Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Muž na Brněnsku utíkal před policisty po dálnici. Myslel si, že jsou démoni

Řidičům, kteří projížděli včera večer zasněženou dálnici D1 poblíž Troubska, se naskytl netradiční pohled. Přímo na hlavní tepně se vyskytoval kolem deváté hodiny polonahý muž, čímž na sebe upoutal pozornost policistů. Jakmile hlídka dorazila, dal se na zběsilý útěk.

Podle hlášení se mělo poblíž nejstarší české dálnice pohybovat více lidí. Nakonec dálniční policisté našli skoro nahého třiadvacetiletého mladíka, jenž pořádně vyváděl. 

Choval jako smyslů zbavený a strážce zákona nazýval démony. Když se ho raději pokusili zpacifikovat, začal před nimi po dálnici zběsile utíkat. To už ale byl naštěstí provoz zcela zastaven. Přesto se mu podařilo prchnout až na nedalekou čerpací stanici, kde se ho nakonec podařilo za pomoci dalších policistů přemoci,“ sdělil policejní mluvčí Petr Vala

Policisté následně pátrali, proč se mladík choval, tak podivně. Přišli na to, že kuráž mu dodal koktejl alkoholu a drog. „Na obě látky byl totiž třiadvacetiletý mladík pozitivní. Naštěstí se ale nikomu nic vážného nestalo. Pomateného muže policisté se záchrankou z dálnice převezli na ošetření do specializovaného zařízení,“ uvedl Vala.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto PČR

Štítky Policie, Alkohol, Drogy, Útěk, dálnice, Brněnsko, Troubsko, Dálnice D1

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž na Brněnsku si myslel, že vidí démony. Byli to policisté  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.