Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Ženě z Brněnska to nevyšlo s údajným americkým lékařem, protože toužil jen po penězích

Šanci na povyražení, nový vztah a možná i lásku ucítila dvaačtyřicetiletá žena z Brněnska, která si téměř měsíc intenzivně dopisovala na seznamce se sympatickým mužem. Ten moravské ctitelce prozradil, že pochází z Ameriky a je lékař. Celý milostná etuda nakonec skončila nepříjemným prozřením, po němž si Jihomoravanka musela vypít pomyslný kalich hořkosti až do samého dna.

Necelý měsíc si psala po seznámení lačnící žena z jihu Moravy se svým známým, který stíhal velmi rychle odepisovat i navzdory svému náročnému povolání. Údajně totiž sloužil jako lékař v konfliktu zmítající se Sýrii. Ve z počátku nevinných zprávách na inzertním seznamovacím portále to stále více jiskřilo, až nakonec dopisování přerostlo v něco většího.

Nezávazná komunikace výhradně na elektronické platformě sociální sítě se brzy změnila v intenzivní vztah na dálku. V jeho průběhu pak žena postupně poslala svému známému na různé účty do zahraničí skoro tři tisíce euro,“ popsal policejní mluvčí Bohumil Malášek.

Jakmile čtyřicátnice zjistila, že jí mizí z účtu stále více peněz, uvědomila si, že nejspíše naletěla podvodníkovi. Žena tak ztratila nejen iluze, naději na nový vztah, ale především skoro osmdesát tisíc korun.

Hodnocení článku je 98 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Policie, Podvod, lékař, Internet, Brněnsko, Amerika, Sýrie, Morava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Anna Šubíková

Nechápu jak může být tak naivní a posílat cizímu člověku peníze.

Sobota, 20. listopadu 2021, 17:59Odpovědět

Ženě z Brněnska to nevyšlo s údajným americkým lékařem, protože toužil jen po penězích  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.