Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Muž v Brně zaútočil z okna na bavoráky. Zasypal je odpadky a květináčem

Nevyřízené účty se zaparkovanými automobily značky BMW měl muž z Brna, který na vozy německé automobilky zaútočil z okna přízemního bytu v Králově Poli. Šestačtyřicetiletý Brňan naházel na auta květináč a odpadky. Aby toho nebylo málo, zaútočil i na škodovku.

Chování muže způsobilo povyk v poklidné ulici povyk. Netrvalo proto dlouho a do akce se hlásili strážníci, kteří přijeli zrovna ve chvíli, když výtržník kopal do aut a sprostě u toho pořvával. Hlídka proto přistoupila blíže a zeptala, proč to dělá. 

Muž byl evidentně rozrušený a působil zmateně. Hlídce nedokázal své chování nijak vysvětlit a jeho agrese se postupně zvyšovala. Dokola říkal pouze nahodilá slova a chvílemi na strážníky také křičel. Snažili se ho proto nejprve uklidnit, když se ale pokusil jednoho z nich udeřit rukou do obličeje, skončil v poutech,“ uvedla mluvčí Městské policie Brno Markéta Skřivánková.

Přivolaní zdravotníci muže nejprve vyšetřili a následně doporučili jeho převoz do nemocnice, kam poté zamířil za doprovodu strážníků. Ti také vyšetřili, že muž poničil tři vozidla. Nejvíce se vyřádil na bavorácích.

Jedno BMW mělo poškrábanou kapotu od květináče, druhé poškozený lak na předních dveřích a na škodovce našli strážníci kromě škrábanců i důlek způsobený pravděpodobně kopáním. Jedna z majitelek vozidla odhadla škodu minimálně na čtyřicet tisíc korun, strážníci proto případ s podezřením na spáchání trestného činu předali republikovým policistům,“ dodala strážnice Skřivánková.

Hodnocení článku je 62 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto MP Brno

Štítky Brno, Strážníci, Útok, BMW, květináč, Královo Pole, okno, odpad

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Petr Altmann

Trochu drahej trénink karate, pro tohohle psychouše.

Úterý, 23. listopadu 2021, 14:47Odpovědět

Martin Ševčík

pána asi naštval bavorský model

Neděle, 21. listopadu 2021, 08:13Odpovědět

Vladimír Novotný - senior

Neřval u toho, že je to kampaň?

Sobota, 20. listopadu 2021, 19:44Odpovědět

Muž v Brně zaútočil z okna na bavoráky. Zasypal je odpadky a květináčem  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.