Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Zhulený muž v Brně skákal po autě, protože ho nebavil život

Podivnou zábavu si zvolil pětatřicetiletý muž v Brně, který si v Bystrci vyhlédl zaparkovaný automobil, po jehož kapotě si s chutí zaskákal. Sílu mu dodala marihuana a alkohol. Počínání potížisty nakonec neušlo pozornosti hlídce strážníků, jejichž příjezd skokanovi pokazil náladu.

Krušné nedělní ráno zažili lidé ve Vondrákově ulici, které vzbudily hlasité rány a křik. Rámus měl na svědomí muž, který se procházel po kapotě auta značky Ford. Do akce proto spěchali strážníci, kteří se vydali hledat skákajícího Brňana. Našli ho ve chvíli, kdy kolem sebe rozhazoval volně položené věci z nákladového prostoru auta odtahové služby.

Hlídka muže vyzvala, aby svého jednání ihned zanechal a předložil doklady. Ty mu prý nedávno někdo ukradl, a tak své osobní údaje strážníkům pouze nadiktoval,“ uvedla mluvčí Městské policie Brno Markéta Skřivánková.

Agresivní chování podezřelého se střídalo s plačtivostí, a nakonec se svěřil, že zkombinoval marihuanu s alkoholem a nebaví ho život. Provedená dechová zkouška prozradila strážníkům, že muž má v krvi více než jedno promile alkoholu. Poté, co muže ošetřili přivolaní zdravotníci, doporučili jeho převoz na záchytnou stanici.

Ze začátku tvrdil muž strážníkům, že se ničeho nedopustil, nakonec se ale ke skákání po kapotě i rozhazování věcí přiznal. „Shazoval věci z nákladní plošiny, čímž poničil její osvětlení, přetrhl gumový upínací popruh a zlomil koště,“ dodala Skřivánková, podle níž zatím není známa výše škody.

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Michal Šťastný

Štítky Strážníci, alkohol, Brno, Drogy, marihuana, Bystrc, Ford Motor Company

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zhulený muž v Brně skákal po autě, protože ho nebavil život  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.