Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Frustrovaný muž v Brně zkopal dodávku. Po výkonu usnul

Pořádně do těla si dal třiadvacetiletý muž v Brně, který intenzivně zkopal zaparkovanou dodávku značky Renault v Kopečné ulici. Po náročné fušce si na chvíli zdříml, což se mu nakonec stalo osudným. Probudila jej totiž hlídka Městské policie Brno, která pro počínání mladíka neměla žádné pochopení.

Strážníky povolali do akce všímavý Brňan, které viděl řádění mladého muže na vlastní oči. Hlídka neměla s hledáním potížisty velké potížista takřka žádnou práci, protože se válel přímo u poničené dodávky. Opilého a spícího vandala nakonec čekalo nepříjemné probuzení.

Nedobrovolné procitnutí nesl opilý mladík velmi nelibě. Strážníkům sprostě nadával a choval se k nim agresivně. Ke spolupráci ho nepřiměly ani zákonné výzvy, a tak nakonec skončil v poutech,“ popsal mluvčí brněnských strážníků Jakub Ghanem.

Odstavený renault měl ulomené zrcátko, promáčklinu a oděrky na předních dveřích, poškozené byly i zadní dveře. Strážníkům sehnali nakonec majitele, podle něhož škoda pravděpodobně dosáhne patnácti tisíc korun. „Dopadeného muže tedy strážníci předali policistům jako podezřelého z trestného činu,“ dodal Ghanem.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto MP Brno

Štítky Brno, Vandal, Auto, Strážníci, Renault

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Frustrovaný muž v Brně zkopal dodávku. Po výkonu usnul  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.