Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Zloděj si v rodinném domě přišel na čtyři miliony korun. Policie hledá tajemného muže

Ze závratné odcizené částky se radoval zloděj na Vyškovsku. Ten si vniknutím do rodinného domu přišel na milionové jmění. Policisté po identitě neznámého pachatele stále pátrají a prosí veřejnost o pomoc identifikací muže z kamerového záznamu.

Případ, o kterém tápající policisté informovali dnes, se odehrál v první polovině měsíce října. Pachatel se do budovy rodinného domu na Vyškovsku dostal poničením sklepního okna a zpět se vracel s úspěšnou kořistí. Odnesl si totiž šperky a finanční hotovost v celkové hodnotě přesahující čtyři miliony korun.

Policisté v souvislosti s činem vyslechli desítky lidí. Identitu neznámého muže ale stále nezjistili. „Nedaleko místa činu se kriminalistům operativním šetřením podařily zajistit klíčové videozáznamy, na kterých se nachází neznámý svědek. Tento muž by policistům mohl svou případnou svědeckou výpovědí významným způsobem přispět k objasnění činu. Jestliže muže na záznamu poznáváte, okamžitě volejte tísňovou linku 158," řekl mluvčí jihomoravských policistů Petr Vala.

Vyškovští kriminalisté případ vyšetřují pro trestné činy krádež a porušování domovní svobody. Neznámému hříšníkovi hrozí v případě odsouzení až osm let strávených za mřížemi. 

Hodnocení článku je 70 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky svědek, pátrání, zloděj, pachatel, krádež, rodinný dům, okres Vyškov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zloděj si v rodinném domě přišel na čtyři miliony korun. Policie hledá tajemného muže  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.