Počasí dnes24 °C, zítra22 °C
Úterý 30. dubna 2024  |  Svátek má Blahoslav
Bez reklam

Trojice zlodějů v Brně si vyhlídla elektrokolo. Vzali na něj rozbrušovačku

Bezpečnostní kamery v bytovém domě v brněnských Maloměřicích zachytily bizarní příběh jednoho elektrokola. K jízdnímu prostředku se totiž během dne vydali hned tři pravděpodobně spřátelení zloději. Ti si krádeží přišli na více než čtyřicet tisíc korun.

K elektrokolu uloženému v garáži se nejprve dostal asi dvacetiletý muž, který k domu dorazil na koloběžce. Do místa se vloupal v brzkých ranních hodinách na konci října. Odstavené kolo se pokoušel odcizit, nakonec s ním dorazil až ke dveřím z garáží a poté jej opět vrátil zpět. Po poledni už se na místo vydala dvojice mužů vybavená rozbruškou.

Oba zloději podezřele jistě zamířili přímo k elektrokolu. „Jeden z mužů vytáhl z batohu akurozbrušovačku a jeho parťák okamžitě začal zápasit se zámkem. Po asi třech minutách zvítězil. Oba muži pak ze sklepa i s odcizeným bicyklem odešli. Jeden venku na kolo nasedl a odjel, druhý odešel po svých,“ popsal dnes mluvčí jihomoravských policistů Bohumil Malášek.

Podle policistů mohli muži svůj lup ještě navýšit. V garáži totiž zanechali dvě speciální nákladní kola, jejichž hodnota je několikanásobně vyšší než v případě elektrokola.

Hodnocení článku je 68 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky kolo, krádež, elektrokolo, policie, Brno, garáž, Maloměřice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Trojice zlodějů v Brně si vyhlídla elektrokolo. Vzali na něj rozbrušovačku  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.