Počasí dnes18 °C, zítra24 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Napadení v Brně: Na mladý pár zaútočil muž z lavičky

Nepříjemný zážitek připravil mladému páru v Brně devětadvacetiletý agresivní útočník. Ten seděl zdánlivě v klidu na lavičce do chvíle, než kolem něj žena s mužem prošli. Poté se zvedl a rozhodl se na dotyčné zezadu zaútočit. Policisté nyní pátrají po totožnosti napadených osob.

Neznámý mladý pár se osudného večera v klidu procházel v brněnských Štýřicích, dokud se ke dvojici z ničeho nic zezadu nepřiblížil drzý útočník. Ten chytil překvapeného muže za ruku a následně ho několikrát pěstí silně udeřil do horní poloviny těla, zatímco přítomná žena činu jen vyděšeně přihlížela. Agresor dotyčné vystrašil natolik, že se dali k rychlému útěku.

Celý násilný incident spatřila svědkyně, která okamžitě zalarmovala policisty. „Přestože hlídka zanedlouho agresora vypátrala, mladý pár se jim již ale najít nepodařilo. Útok se odehrál začátkem října v podvečer na ulici Vídeňská poblíž zdejšího hypermarketu,“ řekl za jihomoravské policisty mluvčí Petr Vala. O říjnovém případu informovali policisté dnes.

Napadená dvojice, po které policie nyní pátrá, odešla z místa po chodníku směre k brněnskému Ústřednímu hřbitovu. „V souvislosti s tímto případem policisté žádají napadené, aby se jim okamžitě přihlásili na tísňovou linku 158,“ dodal Vala.

Hodnocení článku je 62 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto _Alicja_/Pixabay.com

Štítky útok, napadení, Brno, Štýřice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Napadení v Brně: Na mladý pár zaútočil muž z lavičky  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.