Počasí dnes21 °C, zítra19 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Žena v Brně si nic nedělala ze zákazu řízení. Usedla za volant omámená drogami

Brněnští strážníci si o dušičkovém víkendu posvítili na podezřelé auto, které zahlédli ve východní části města. Ukázalo se, že za volantem bez oprávnění seděla viditelně omámená žena, která se před jízdou nezodpovědně posilnila drogami. Nyní je podezřelá z trestného činu.

Hlídka městské policie zastavila třiačtyřicetiletou řidičku poté, co zahlédla, jak projíždí Brnem ve svém fordu se špatně svítícím předním světlem. Strážníci dali ženě pokyn k zastavení v Životského ulici, načež tak učinila. Poté, co předložila jen občanský průkaz, si strážníci povšimli, že má zjevně rozšířené zorničky.

„A tak dovodili, že může být pod vlivem drog a přivolali republikové kolegy. Jimi provedený test pak skutečně potvrdil přítomnost amfetaminu a metamfetaminu,“ popsal mluvčí brněnských strážníků Pavel Šoba. Navíc se ukázalo, že provinilá žena neměla za volantem co dělat. Má totiž platný zákaz řízení. Policie České republiky si hříšnici převzala jako podezřelou z trestného činu.

Hodnocení článku je 46 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto

Štítky strážníci, řidič, opilost, zákaz řízení, droga, Brno, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Žena v Brně si nic nedělala ze zákazu řízení. Usedla za volant omámená drogami  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.