Počasí dnes26 °C, zítra25 °C
Středa 26. června 2024  |  Svátek má Adriana
Bez reklam

Náklaďák v Brně natlačil auto do rodinného domu, uvnitř se zranil člověk

Neobvyklou dopravní nehodu, při které se zranil člověk uvnitř rodinného domku, dnes vyšetřovali policisté v Brněnských Ivanovicích. Nákladní automobil vrazil do dvou zaparkovaných osobních aut, jedno z nich pak prorazilo zeď domu, řekli mluvčí hasičů a policie. Muž uvnitř utrpěl lehké zranění, uvedla mluvčí záchranky Barbora Truksová Zuchová.

Havárie se stala kolem 6:00 na křižovatce Kaštanové a Písečné ulice. Jednou z pravděpodobných verzí, se kterou policisté pracují, je to, že řidič náklaďáku nepřizpůsobil rychlost situaci a stavu vozovky, naznačil policejní mluvčí Petr Vala. Vyšetřování nehody však bude ještě pokračovat. Řidič byl střízlivý.

Osobní auto skončilo až po čelní sklo zabořené uvnitř rodinného domku. Celou zadní část auta zničil náklaďák. Celková, předběžně vyčíslená škoda činí podle Valy 830 000 korun.

Po zdokumentování nehody odtáhla specializovaná firma nákladní vozidlo. "Hasiči pomocí navijáku vyprostili osobní vůz a pomocí výdřevy zabezpečili poškozenou část objektu," uvedl mluvčí hasičů Filip Venclovský.


Nehoda v Brně.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto HZS JMK

Štítky ČR, nehoda, zranění, Brno, rodinný dům

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Náklaďák v Brně natlačil auto do rodinného domu, uvnitř se zranil člověk  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.