Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Brněnský koumák. Neměl řidičák, a tak si fixou upravil espézetku

Vyzrát na policisty se pokusil třicetiletý muž v Brně, který měl platný zákaz řízení. Na svém autě pozměnil fixou registrační značku. Jenže výsledek šoférovy snahy byl dost nepovedený, čehož si všimla i hlídka strážnic. Nepoctivý motorista se tak dostal do problémů.

Auta s evidentně upravenou registrační značkou si v úterý odpoledne všimla hlídka městské policie právě ve chvíli, kdy kolem ní projíždělo v Jihlavské ulici. Strážnice nezaváhaly, automobil zastavily a chtěly vidět doklady. Jenže dokumenty muž ženám v uniformě nechtěl předat, protože je údajně zapomněl.

Své osobní údaje tak strážnicím pouze nadiktoval. Registrační značku měl přepsanou fixou, navíc jim řekl nepravdivé osobní údaje. Když nakonec hlídce sdělil své skutečné jméno a adresu, zjistila, že má platný zákaz řízení,“ uvedla mluvčí Městské policie Brno Markéta Skřivánková.

Celý případ nakonec bude mít dohru u policie. Hlídka strážníků totiž povolala do akce státní policisty, kteří si kreativce převzali jako podezřelého ze spáchání trestného činu.

Hodnocení článku je 62 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Michal Šťastný

Štítky Brno, Strážníci, Zákaz, Řízení, Doprava, SPZ, Strážnice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Brněnský koumák. Neměl řidičák, a tak si fixou přečmáral espézetku  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.