Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Opilý mladík v Brně ničil auto a nevěděl, v jakém je městě

Noc na pátek zpestřil brněnským policistům opilý mladík, který se rozhodl vybít si energii na zaparkovaném autě. Hříšník hlídku překvapil také tvrzením, že je na cestě z Mohelnice na Olomoucku, kterou by pěšky musel zdolávat desítky hodin.

Jednadvacetiletý mladík se v brněnské Bystrci začal iniciovat ve čtvrt na dvě ráno, kdy kopal a tloukl do auta a následně se začal také povalovat po kapotě. Strážníkům se ozvali hned dva volající, kteří dotyčného zahlédli a poskytli jeho přesný popis. Hlídka proto zamířila situaci v Lískově ulici zkontrolovat.

„Krátce po příjezdu uviděla v Kuršově ulici muže, který svým vzhledem získanému popisu přesně odpovídal. Dovedla ho ke škodovce, která na sobě měla několik škrábanců a promáčklinu nad předním kolem,“ popsal mluvčí brněnských strážníků Jakub Ghanem. Opilý mladík hlídku vehementně přesvědčoval, že je na cestě z Mohelnice, načež mu strážníci oznámili, že musí mít za sebou skutečně dlouho cestu. 

„Hned nato se muž opravil, že se vlastně vrací z Brna. Když ho strážníci upozornili, že je stále v Bystrci, zaradoval se a usoudil, že domů už to nebude mít daleko. Přesnou adresu si však nejprve nedokázal vybavit a když si na ni po chvíli vzpomněl, zeptal se strážníků, jestli by ho svezli domů,“ řekl Ghanem. Mladík navíc odmítal, že by tvrzení svědků o poničení auta bylo pravdivé. Za majetkový přestupek nyní hrozí zapomnětlivému hříšníkovi pokuta do padesáti tisíc korun.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto

Štítky strážníci, přestupek, opilost, Brno, Mohelnice, Olomoucký kraj, Bystrc

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilý mladík v Brně ničil auto a nevěděl, v jakém je městě  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.