Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Strážníci dvakrát spěchali k téže ženě válející se na zemi. Pokaždé měla přes čtyři promile

Znojemské strážníky pořádně zaměstnala čtyřiatřicetiletá opilá žena. Hlídky se jí musely věnovat hned dvakrát během tří dní a pokaždé u dotyčné naměřily přes čtyři promile alkoholu.

Nepoučitelnou ženu, která se ráda oddává alkoholu, potkali strážníci nejprve v ranních hodinách, když ležela v příkopu u Přímětic. Ačkoli mluvit se podnapilé třicátnici dařilo poměrně dobře, s motorickými funkcemi to bylo horší a měla problém postavit se na nohy. „Provedenou orientační zkouškou jí bylo naměřeno 4,08 promile alkoholu v dechu,“ uvedla za znojemské strážníky Eva Smutná.

Podruhé vyjížděla hlídka znojemských strážníků do Přímětic o pouhé dva dny později. Stejná žena si totiž opět ustlala na zemi, tentokrát před jedním z obchodů v ulici Krylova. Strážníkům si vehementně stěžovala na únavu a opět se nezvládala zvednout. Dechová zkouška u ženy odhalila dokonce 4,3 promile alkoholu v dechu.

„V obou případech čtyřiatřicetiletou podnapilou ženu odvezla přivolaná záchranná služba do Nemocnice Znojmo k ošetření," doplnila Smutná.

Hodnocení článku je 30 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto

Štítky strážníci, opilost, zdravotníci, alkohol, Přímětice, Nemocnice Znojmo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Strážníci dvakrát spěchali k téže ženě válející se na zemi. Pokaždé měla přes čtyři promile  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.